طرز تهیه برشتوک نخودچی :اگر دنبال یه شیرینی نخودچی آسون بدون نیاز به فر هستید شیرینی برشتوک نخودچی میتونه یکی از گزینه های شما باشه برشتوک جزء شیرینی های سنتی و اصیل ایرانی هست که میتونید اونو با انواع آردها و طعم های مختلف درست کنید. لازم بگم که ماندگاری این شیرینی خیلی بالاس و میتونی برای عید هم درست کنید.من هرسال با همین روش درست میکنم و دستور عالی و بی نقصه ، یک گزینه مناسب و خوشمزه برای عید خیلی هم راحت درست میشه و اینکه نیازی هم به فر نداره پس آستینا رو بالا بزنید و درستش کنید
آرد نخودچی ۱۵۰ گرم
کره ۸۵گرم(جایگزین روغن جامد ولی با کره خوشمزه تره)
پودرقند۸۰گرم(اگر شکلات شیرین استفاده کردیدمیزان پودر قند روکمتر بریزید)
شکلات تلخ ۱۱۵گرم
پودرهل۱/۲قاشق چای خوری
خب برای تهیه شیرینی برشتوک نخودچی ابتدا شکلات رو خرد کنید و به روشن بن ماری ذوب کنید و داخل قیف بریزید و۱/۳ از کف قالب سیلیی روباهاش پرکنید.(قالب نیازی به چرب کردن نداره) قالب را داخل یخچال بزارید ده دقیقه تا شکلات ببنده.
خالا آرد نخودچی رو الک کنید و تو تا به متوسطی بریزید و روی حرارت ملایم ده دقیقه تفت دهید تابوی خامی آرد گرفته شه ولی مواظب باشید رنگش عوض نشه و مدام هم بزنید که نسوزه.کره ذوب شده رو بهش اضافه و خوب مخلوط کنید از روی حرارت برداشته و پودر قند الک شده و پودر هل رو بهش اضافه کنید و قشنک مواد رو به خورد هم بدید تا خمیری شه(طبق کلیپ).
حالا قالب شکلات رو از یخچال بیرون آورده خمیرنخودی را روی شکلاتها بریزید و با پشت قاشق یا انگشت فشار داده و خوب پرس کنید. و قالب را بمدت ۱۰دقیقه داخل فریزر قرار بدید و سپس به راحتی از قالب جدا کرده و نوش جان کنید.
شیرینی برشتوک نخودچی
اگر یدونه قالب دارید و تمام شیرینیها رو نمیتونید دریک مرحله درست کنید هیچ اشکالی نداره مایه خمیری تودمای محیط بمونه تا یه سری رو خالی میکنید ودوباره سری بعدی رو درست کنید فقط شکلات رو نصفشو آب کنید چون تو اون فاصله میبنده.وبرای سری بعد نصف دیگه رو بن ماری کنید.
امیدوارم نکته ای جا نمونده باشه و آموزش طرز تهیه برشتوک نخودچی هم مثل بقیه کارها مفید بوده باشه درست کنید و درکنار عزیزانتون نوش جان کنید.
منبع:
درباره این سایت